NL    FR

Glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren

Vanwege het open karakter worden glazen binnendeuren vaak toegepast in kantoorruimten. Echter, de sfeer die een glazen deur bij u thuis realiseert is evenwel niet vergelijkbaar met de sfeer van een kantoorruimte! Op de eerste plaats is het licht in uw huis sfeervoller dan in een kantooromgeving. Glas is zeer afhankelijk van licht, kleur en interieur, wat op kantoor een koelere- en bij u thuis automatisch een warmere sfeer tot gevolg heeft. Daarnaast zorgt een glazen deur ervoor dat de afzonderlijke vertrekken als het ware in elkaar overvloeien. Hierdoor wint uw woning aan ruimtelijkheid.

Een glazen binnendeur voldoet alle randvoorwaarden die van belang zijn bij een deur en kent zeer veel mogelijkheden om precies de uitstraling te krijgen die u graag zou zien.

Zo kunnen glazen deuren volledig transparant, mat of gezandstraald worden uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om een motief te zandstralen in uw glazen binnendeur. Bij Breen Belgium kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan standaard motieven en – bijzonder – uw eigen motief! Daarnaast zijn glazen deuren verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs figuurglas.

Glas en breuk, over uw veiligheid hoeft u niet in te zitten. Glazen deuren bestaan uit gehard veiligheidsglas, in 8, 10 tot 12 mm, dat een thermische behandeling onderging. Daardoor zijn ze vijfmaal sterker dan gewoon glas. Daarnaast zijn glazen deuren ook praktisch: ze zijn zeer eenvoudig te reinigen.

Een glazen binnendeur is leverbaar als een traditionele scharnierdeur (met krukbediening), een vloergeveerde deur (met bijvoorbeeld een deurgreep), een veergescharnierde deur die naar beide kanten te openen is (met bijvoorbeeld een deurtrekker) of als schuifdeur waarbij divers beslag en zelfs een uitsparing in het glas mogelijk is. Een tip: glazen binnendeuren zijn ook zeer goed toepasbaar als schuifdeuren voor bijvoorbeeld een kastenwand.

Accessoires als scharnieren, sloten en deurgrepen zijn te bestellen in volgende finishes: Zwart, Inox of Inox Look, Alu Naturel, Chroom Mat of Glanzend. Uw glazen binnendeur is dus volledig naar uw wens af te werken en wordt op maat voor u geproduceerd.

Glazen binnendeuren geven uw huis de ruimte die het verdient.  

logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam