€0.00 / 0 item(s)
  • No products in the cart.
0

Stalen Deuren

Constructie

Stalen deuren bestaan typisch uit een frame en een deur, al dan niet in combinatie met een beglaasde wand in staalprofielen.  Ideaal voor het creëren van een loftsfeer.

Het deurframe bestaat uit L- of winkelhaakprofielen van 40 x 40 x 5 mm, die voorzien zijn van boringen voor bevestiging in de muur. De deur zelf is opgebouwd uit L-profielen van 35 x 35 x 5 mm.  Hierin worden T-profielen gemonteerd, waarin zowel glas als houten of metalen panelen kunnen geplaatst worden.

Metalen deuren kunnen voorzien worden van inox scharnieren, een ingebouwd verzinkt slot met deurkruk, cylinder en 3 sleutels.  U kan ook opteren voor pivoterende deuren en deuren met een magneetsluiting.

Wat look betreft, kan u kiezen tussen de klassieke authentieke uitvoering met 45° met rubber stopverf aangestopt glas of anderzijds voor de moderne slim line uitvoering.

Deuren kunnen zowel in een uitgepleisterde muuropening, in een multiplex als een massief houten bekasting geplaatst worden. Alle metalen delen worden met een poedercoating afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze (met uitzondering van speciale kleuren).

 

Maatwerk

Deuren en wanden worden steeds ambachtelijk en op maat gemaakt. De uitvoeringsmogelijkheden zijn dus quasi onbeperkt. U kan uw creativiteit vrije loop laten!

 

Richtprijzen

Elke stalen deur is een uniek stuk.  25 jaar ervaring – uitsluitend in deurconstructie – staan garant voor een doordachte esthetiek en afwerkingskwaliteit.   Een stalen deur heeft dus ook haar prijskaartje.

Om u een idee te geven van de kostprijs van een stalen deur, hierna enkele richtprijzen:

  • Enkele opendraaiende deur – beglaasd : €1.750,00
  • Enkele opendraaiende deur – beglaasd + vlak stalen onderpaneel : €1.800,00
  • Dubbele opendraaiende deur – beglaasd : €3.615,00
  • Dubbele opendraaiende deur – beglaasd + vlak stalen onderpaneel : €3.710,00
  • Vast zijpaneel 40 cm – beglaasd : €410,00

Prijzen zijn inclusief opmeting en plaatsing, excl. BTW.

Deze tarieven gelden voor opmeting, constructie en plaatsing voor regionale werven tot +/- 50 km van ons bedrijfsadres.  In functie van de afstand dient u voor verder gelegen projecten rekening te houden met een supplement van €100 tot maximum €200 per project.

Een finale en bindende offerte-prijs kan slechts bevestigd worden na plaatsbezoek en opmeting.

 

Opmeting

Vooraleer tot opmeting kan overgegaan worden, bevelen wij aan met het volgende rekening te houden :

  • Dagkanten van de deuropening dienen uitbezet te zijn.
  • Chape moet aangebracht zijn.
  • Vloer of parket dienen niet noodzakelijk geplaatst te zijn. In dit geval is het wel noodzakelijk de juiste dikte aan te geven.

 

Offertes

Schriftelijke en bindende offertes worden enkel verstrekt na een bezoek en bespreking van de vereiste specificaties in de showroom op ons bedrijfsadres.

Laat u alvast inspireren door enkele recente projecten: