NL    FR

DoorArreda

Breen Belgium is exclusief importeur/distributeur van DoorArreda. DoorArreda ontwerpt en produceert in haar eigen atelier zeer fraaie en hoogwaardige binnendeuren volgens zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Design en absolute perfectie, waarbij grenzen worden verlegd, zijn de kernwaarden van dit Italiaanse deurenmerk. Al het ruwe materiaal waar DoorArreda mee werkt is voorzien van een FSC-certificaat en is afkomstig van door DoorArreda beheerde bosgebieden in Europa en Afrika.

Er zijn 7 collecties, allen met een unieke stijl. Maatwerk is het uitgangspunt, en niet alleen in dimensies. Als u een speciale wens heeft, dan kan DoorArreda dat ongetwijfeld voor u uitvoeren, tot in detail. Naast binnendeuren en verscheidene typen bijpassende deurlijsten beschikt DoorArreda ook over een zeer fraaie collectie scharnieren en deurbeslag. Naast de standaard openingssystemen heeft DoorArreda ook verschillende bijzondere openingssytemen. Wat te denken van vouwdeuren, of schuifdeuren met een onzichtbaar schuifsysteem.

Het is bijna teveel om allemaal uit te leggen. Een bezoek aan onze showroom, waar u kennis kunt nemen van alle mogelijkheden, is dan ook zeker aangeraden. Maak gerust een afspraak met ons. 

Showroom Breen Belgium

Meraki

[ may-rah-kee ] Grieks

Iets doen met ziel, creativiteit en liefde; iets van jezelf in je werk te stoppen.

Een ongebruikelijke collectie die een ware revolutie teweegbrengt in klassieke ontwerpen. Een opvallend grafisch detail geeft deze binnendeurencollectie een werkelijk unieke, op maat gemaakte uitstraling. Het inzetstuk kan in kleur worden uitgevoerd, in steen, hout, gelakt metaal, aluminium of een uiterst elegant gesatineerd goud. Een collectie unieke, onderscheidende deuren met veel aanpassingsmogelijkheden.

Bekijk de collectie
Fila_FL58_01

Fila

Consistent en samenhang

Het ontwerp van deze honingraat houten binnendeurencollectie, gelakt of gevernist, kan worden gecombineerd met binnendeuren uit de Seven collectie. Deze op maat gemaakte deuren geven elk interieur een consistente en samenhangende uitstraling.

Bekijk de collectie
Showroom Breen Belgium

Seven

Glas en aluminium, oneindig veel mogelijkheden

Een collectie zeer fraaie glazen deuren met een aluminium frame. Volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en specificaties. Een vrijwel oneindige collectie deuren met veel opties, zoals bijvoorbeeld glaspanelen, afmetingen en scharnierend, schuivend of flush-with-the-wall sluitmechanisme. Seven maakt alles mogelijk, met als enige essentiële constante factor kwaliteit.

Bekijk de collectie
Pandora_design_PC13_03

Pandora Design

Een fraai lijnenspel waar u niet op uitgekeken raakt

De Pandora Design collectie bestaat uit honingraatdeuren met een grafisch lijnenspel die een subliem geometrisch patroon creëren in uw deur. Het aangebrachte reliëf is slechts een paar millimeter dik, maar dit is voldoende om een zeer aantrekkelijk licht- en schaduweffect te creëren.

Bekijk de collectie
Showroom Breen Belgium

Pandora Classic

Klassiek is tijdloos

De tijdloze versie van de Pandora-lijn. Een klassiek en elegant ontwerp met innovatieve technische details: een zeer effectieve combinatie. Een designelement op zichzelf met fantastische stijlkenmerken. Natuurlijk zeer geschikt voor een klassiekere interieurstijl, maar stelt u zich deze deurencollectie ook eens voor in een moderne interieursetting! Gegarandeerde klasse.

Bekijk de collectie
Tineo_TL00_01

Tineo

Ongeëvenaarde schoonheid, voor de connaiseur 

Wat onderscheidt de Tineo-collectie, naast de technische kwaliteit van elke individuele deur en de flexibiliteit waarmee de deuren aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen. Wat zijn ongeëvenaarde schoonheid echt definieert, is het scala aan afwerkingsmogelijkheden en flexibele opties qua installatie: flush-with-the-wall, klapdeur (zelfs deelbaar), pivoterend, traditioneel scharnierend, schuivend (met onzichtbaar schuifsysteem) et cetera. Elke woonstijl profiteert van Tineo.

Bekijk de collectie
Showroom Breen Belgium

Luce

Warm minimalisme

Strak, eenvoudig ontwerp en veel licht. Glas en hout zijn de belangrijkste kenmerken van deze collectie waarbinnen de originele stijl en ingetogen elegantie voortkomen uit de geometrische combinatie van materialen. Minimalistisch, maar desondanks een warm element in uw interieur. Elke Luce-deur brengt extra licht in uw binnenruimtes, met verrassende resultaten.

Bekijk de collectie
Pleisterbare_deuren_01

Intonacabili

In de wand geïntegreerde deuren (Invisidoor)

Ontwerpmogelijkheden naar keuze. Dat vindt u in deze, met hoogwaardig pleister afgewerkte, collectie binnendeuren. U heeft oneindig veel manieren om deze deuren te integreren in uw wand, bijvoorbeeld flush-with-the-wall (en alle denkbare openingssystemen). Het maakt niet uit of uw wand strak is afgewerkt, in één kleur, structuur of zelfs behang, uw deur is perfect door ons te harmoniseren, in kleur, structuur en toegepast materiaal. Dit opent mogelijkheden voor nieuwe ontwerpen met onbeperkte verbeeldingskracht.

Bekijk de collectie
Showroom Breen Belgium

Openingssystemen

Traditioneel of toch net iets anders

DoorArreda biedt alle denkbare openingssystemen die qua techniek op de diverse collecties zijn afgestemd. Schuifdeuren, klapdeuren, traditioneel scharnierende en pivoterende (ook voor woningen met vloerverwarming) deuren, flush-with-the-wall deuren en zelfs vouwdeuren (hiernaast afgebeeld). Er zijn geen grenzen aan de mogelijke keuzes.

Bekijk de mogelijkheden
logo_breen_belgium

De binnendeur die klopt

© Breen Belgium BV
Ontwerp & realisatie: Vannaam